Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

Akademik Teşvik Başvuruları ve Toplantı Hk.

Akademik personelimizin dikkatine sunarız.

Üniversite Bilgi Yönetim Sistemi (ÜBYS) üzerinden Akademik Performans Bilgi Sistemi (APBS) kullanıma açılmış olup, tüm akademik personelin bilgilerinin APBS modülüne işlenmesi gerektiği İlgi(a)'da kayıtlı yazı ile bildirilmiştir.

Akademik Teşvik başvuruları ÜBYS üzerinden alınacak olup, aşağıda verilen Akademik Teşvik Başvuru Kılavuzu doğrultusunda başvuru yapılması gerekmektedir. Başvurular ile ilgili 3 ve 4 Ocak 2022 tarihlerinde çevrimiçi (online) eğitim planlanmış olup, toplantı katılım bilgileri aşağıda paylaşılmaktadır.

Başvurular Akademik Teşvik Ödeneği Rehberi'nde belirtilen evrakı (ÜBYS'ye yüklenmesi sebebiyle bilimsel çalışmalar hariç) biriminize ıslak imzalı olarak teslim edilmesi gerekmektedir.

- Toplantı katılım bilgileri

- Akademik teşvik başvuru klavuzu