Kastamonu Üniversitesi | Geleceğini İnşa Edeceğin Üniversite

BOZKURT MESLEK YÜKSEKOKULU KAYIT İŞLEMLERİ

BOZKURT MESLEK YÜKSEKOKULU KAYIT İŞLEMLERİ

Kayıt Yeri: Abana Sabahat-Mesut Yılmaz Meslek Yüksekokulu Abana/Kastamonu

                   1 Kat 115 No’lu Oda

İletişim: 0 366 280 56 11

Kayıt Tarihi: e-kayıtlar 04-08 Eylül 2021 ve şahsen kayıtlar 06 Eylül-10 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. (Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencileri şahsen kayıt yapacaktır.)(E-kayıt yapan öğrencilerin Yüksekokulumuzu tekrar aramasına gerek yoktur.)

Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

  1. Adayın mezun olduğu ortaöğretim kurumundan aldığı Lise diplomasının aslı ya da yeni tarihli mezuniyet belgesinin aslı (noter tasdikli fotokopi kabul edilmeyecektir).
  2. İkametgâh Beyan Formu (öğrenci bu formu kayıt esnasında doldurabilir)
  3. 4 adet Fotoğraf
  4. ÖSYM sonuç belgesinin internet çıktısı
  5. Sağlık raporu (Sadece Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programı için)( aile hekimi raporuda geçerlidir)
  6. Nüfus Cüzdan Fotokopisi
  7. E-kayıt yapmasına rağmen belgelerini teslim etmek isteyenler için E-kayıt Belgesi

Not: Ortaöğretim kurumlarından mezun olamayarak bütünleme veya tek ders sınavına girecek adaylar 06 Eylül-10 Eylül 2021 tarihleri arasında şahsen başvurarak geçici kayıt yaptıracaklardır. 

Kayıt Dondurma: Kesin kayıttan sonra, öğrenimine sağlık, askerlik, maddi ve ailevi nedenler ile devam etmek istemeyen öğrencilerden kayıt dondurma talebinde bulunmak isteyenler  gerekçelerini belgeleyen bir dilekçe ile Müdürlüğümüze başvurabilirler.

Muafiyet: Daha önce bir başka yükseköğretim kurumunda almış ve başarmış olduğunuz dersler varsa, muafiyet dilekçesi ve ders içerikleriyle birlikte ders kayıtlarının başladığı tarihten itibaren 15 (on beş) işgünü içerisinde, ilgili akademik birimin öğrenci işlerine başvurabilirsiniz. Ders kayıtları 20 Eylül-1 Ekim 2021 tarihleri arasındadır.