Ders Programı

2017-2018 Eğitim Öğretim Yılı Güz Dönemi Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı Ders Programı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı 1. Sınıf Ders Programı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kuyumcluk ve Takı Tasarımı Programı 2. Sınıf Ders Programı

2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi Kuyumculuk ve Takı Tasarımı Programı 2. Sınıf (İÖ) Ders Programı

Üniversitemize bağlı tüm Meslek Yüksekokullarında Türk Dili-I, Yabancı Dil-I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Dersleri Uzaktan Öğretim yöntemi ile gerçekleşecek olup, Öğrencilerimizin bu dersler için herhangi bir para yatırmasına gerek yoktur. Dersler internet teknolojilerine dayalı olarak gerçekleşecektir. Her hafta derslerle ilgili konu anlatım videosu paylaşılacak ve size belirtilen saatte ve günde canlı yayınla (Öğrenci Yönetim Sistemi üzerinden) dersin öğretim elemanı tarafından sorularınızı cevaplayacak ve danışmanlık hizmeti verilecektir. Bu derslere katılım zorunludur.

Uzaktan eğitim derslerine katılım giriş için tıklayınız.

Kuyumculuk ve Takı Tasarımı