Staj Bilgileri

Bozkurt Meslek Yüksekokulu öğrencileri mezun olabilmek için tüm dersleri başarmalarının yanında Yüksekokulumuz tüm programları 30 iş günü staj yapmak zorundadır. Staj uygulaması ile öğrencilerin edinmiş oldukları teorik bilgilerini iş hayatında uygulamayı öğrenmeleri amaçlanmaktadır ve öğrencilerin mesleki alanda gelişimi sağlanmaktadır.

Zorunlu staj yapmak durumunda olan öğrencilerimizin 5510 sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu gereği Sosyal Güvenlik Kurumuna bildirilmesi gerekmektedir.

Öğrencilerimiz Zorunlu Stajını nerede yaparsa yapsın (kurum içi ve kurum dışı işletmelerde veya kamu kurumlarında) linkte verilmiş olan staj başvuru formunu eksiksiz doldurarak kimlik fotokopisi ve 2 adet vesikalık fotoğraf ile birlikte staja başlamadan en geç 20 gün önce Staj ve Eğitim Uygulama Kurulunda Değerlendirilmek üzere Meslek Yüksekokul Sekreterliğine teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj