Üniversitemiz Erasmus Koordinatörlüğü tarafından, Erasmus+ Programı ve Avrupa fırsatlarının öğrencilerimiz ve personelimiz arasında tanıtılması ve yaygınlaştırılması amacıyla 12-13 Ekim 2026 tarihlerinde “Geleceğin Becerileri İçin Erasmus Günleri” etkinlikleri düzenlenecektir.
Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek etkinliklerin 12 Ekim 2026 tarihli programında; Erasmus+ öğrenci hareketlilikleri hakkında bilgilendirme sunumu, Avrupa Dayanışma Programı (ESC) gönüllülük projeleri hakkında bilgilendirme ve kısa dönem gönüllülük programına ilişkin deneyim paylaşımı gerçekleştirilecektir.
13 Ekim 2026 tarihinde ise Erasmus+ KA220 kapsamında yürütülen “Cultivating Peaceful Communities: Non-Violent Communication via Gamification” projesi kapsamında, çocuk ve ergenlerde dijital riskler ile iyi oluş ve öğrenme süreçlerine yönelik çeşitli etkinlikler gerçekleştirilecektir.
Tüm öğrencilerimiz ve personelimiz etkinliklere davetlidir.
Etkinlik takvimine buradan ulaşabilirsiniz.